Com 150 Expository Essay School Violence Writing An Argumentative Essay About Fire Prevention Pre-writing Active Good Introductions To College Essays Essay Writing 5 Steps Of Scientific Method Sunday Alcohol Sales Essay Close The Gate Political Cartoon Analysis Essay

InnoBeweegLab zoekt een (digital) marketing student!

28 april 2022

Ben jij een derdejaars student in de ondernemings-, marketing-, of businesssector? Heb jij affiniteit met een gezonde actieve leefstijl? Dan is InnoBeweegLab op zoek naar jou!  

Jij bent:
Ondernemend, zelfstandig, weet van aanpakken en wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van (digital)marketing en sales. Ervaring met Hubspot is een pré. Je werkt nauwkeurig, bent sociaal, durft te bellen en bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage (startdatum in overleg!).  

Over ons:
InnoBeweegLab is een onderzoeks- en innovatiecentrum, gevestigd in Eindhoven, gericht op de inzet en creatie van passend beweegaanbod. InnoBeweegLab streeft naar innovaties die leiden tot maatschappelijke impact op het gebied van een gezonde actieve leefstijl, is een nationaal Sportinnovator centrum en actief partner in het Brainport innovatiecluster ‘Sports & Technology’.  

We onderzoeken wat mensen, in het bijzonder de eindgebruiker, in beweging brengt en hoe innovatie voor passend beweegaanbod een bijdrage kan leveren aan een actievere leefstijl. Daarbij focussen we ons op de vrije, ongebonden vormen van sport, spel en bewegen.   

Wat ga je doen?
InnoBeweegLab is in april 2022 een nieuwe strategische koers ingeslagen. Om deze strategie in de praktijk uit te voeren zijn we op zoek naar een enthousiaste student die ons helpt om onze doelgroepen duidelijk in kaart te brengen.
Bij InnoBeweegLab maken we gebruik van het CRM systeem van Hubspot, hierin staan al onze contacten. Jij zet je in om deze contactlijst helemaal up to date te maken en deze onder te verdelen in de doelgroepen: gemeenten, scholen, bedrijven/pioniers en belangrijke stakeholders. Vervolgens kijk je op welke slimme manieren we verschillende klantgroepen kunnen bereiken. Je beschikt over een vlotte pen en bent niet bang om contacten te mailen/bellen om de juiste gegevens te verzamelen. Jij zorgt voor overzicht en monitort de laatste trends voor acquisitie en speelt hierop in. 

Welke taken horen daar o.a. bij? 

  • Je maakt je het Hubspot systeem eigen. 
  • Je stelt e-mails op voor koude acquisitie en zorgt ervoor dat bestaande contactgegevens opgeschoond/up to date worden. 
  • Je bent in staat om contacten kritisch en nauwkeurig onder te verdelen binnen de juiste doelgroep. 
  • Je pleegt de nodige telefoontjes en stelt jezelf daarin professioneel op. 
  • Je monitort onze social media kanalen en neemt contact op met mogelijk interessante nieuwe contacten. 
  • Je monitort de laatste trends op het gebied van (digital) marketing en acquisitie en adviseert het team hierover. 

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In ons open lab werk je veel samen met verschillende domeinen. Je komt rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners en leert zowel de wereld van beweegonderzoek als productontwikkeling van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode waarin je alle kansen krijgt om je professionele vaardigheden te verbeteren en maak je kennis met veel facetten van het vak.   

Ben jij de ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?
Heb je interesse in deze afwisselende stage? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Lars van Raaij, projectmanager InnoBeweegLab:lars@innobeweeglab.nl.