Skip links

Projecten

Woonbedrijf: Samen Beter Bennekel

Woonbedrijf: Samen Beter Bennekel

Inzetten op bewegen, ontmoeten en groen om de leefbaarheid in de wijk Bennekel te vergroten.

Vanuit Stichting de Ketting en Woonbedrijf is de ambitie ontstaan om de leefbaarheid van de wijk Bennekel te vergroten. Deze ambitie wil Woonbedrijf waar maken door te investeren in de thema’s bewegen, ontmoeten en groen mét draagvlak vanuit de inwoners. De leefbaarheid moet namelijk aansluiten op en meerwaarde bieden aan de inwoners van de wijk.

Binnen dit project fungeert InnoBeweegLab als projectleider en als onderzoeker. Om de realisatie van de verschillende faciliteiten mogelijk te maken, is aan InnoBeweegLab gevraagd een projectschets te maken die onderverdeeld is in 4 fases:

  • Middels een onderzoek peilen we de behoeftes vanuit de betrokken organisaties, partijen, de gemeente en de inwoners van de wijk;
  • In de ontwerpfase ontwikkelen we de faciliteiten voor bewegen, ontmoeten en groen;
  • Hierna leiden we het project van de ontwikkelfase naar de realisatiefase;
  • Tot slot monitoren we de oplossingen. Zodra de faciliteiten gerealiseerd zijn, onderzoeken we welk effect de faciliteiten hebben op de leefbaarheid van de wijk Bennekel;

Het doel van dit project is om een effectieve oplossing gerealiseerd te hebben binnen 2023. In deze oplossing is het van belang dat groen, ontmoeten en bewegen terugkomen én aansluiten op de behoefte van de wijk Bennekel.

Details

Status:
Lopend

Partners:
Woonbedrijf
Stichting de Ketting
Bravoere
Stoerrr
RuimteRovers

6 september 2022

Lars@innobeweeglab.nl

Beweegonderzoek

Contact opnemen

Neem contact op via het formulier.

+31 6 57 00 90 33

info@innobeweeglab.nl

Chat openen
Hallo! 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!