Skip links

Projecten

Magic Trailz

Magic Trailz

Speurtochten om kinderen, volwassenen en ouderen op een speelse manier in beweging te krijgen.

InnoBeweegLab en Magic Trailz slaan de handen ineen om kinderen, volwassenen en ouderen op een speelse manier in beweging te krijgen. Magic Trailz is gespecialiseerd in locatie gebonden Augmented Reality (AR) en gebruikt deze techniek om wandelingen of speurtochten te ontwikkelen. Wandelingen krijgen zo een tikkeltje magie: je vertelt niet alleen een verhaal aan de mensen, maar je laat het ze ook beleven.

Gebruikers nemen deel aan een verhaal met fantasiefiguren, welke je vervolgens kan verzamelen tijdens het lopen van de speurtocht. De verhaallijnen variëren van prinsesverhalen tot aan stoere drakenjachten. En de tochten worden gelopen aan de hand van een kompas.

InnoBeweegLab biedt ondersteuning bij het uitzetten van routes en is verantwoordelijk voor het ontwerp van de verhaallijn. Tijdens pilots van de verschillende speurtochten onderzoeken we de gebruikerservaringen, welke we vervolgens vertalen naar concrete oplossingen.

NIEUWS: Voor het project Levendig Brabant van de Provincie Noord-Brabant gaat Magic Trailz in 2024 6 verschillende digitale (speur)routes met augmented reality uitzetten. Routes vol met avontuur, educatie en verrassingen voor kinderen en jonge gezinnen.

Details

Status:
Lopend

Partners:
Magic Trailz
Dutch Rose Media

Oktober 2023

Lars@innobeweeglab.nl

Productontwikkeling

Website Magic Trailz

Contact opnemen

Neem contact op via het formulier.

+31 6 57 00 90 33

info@innobeweeglab.nl