Skip links

Projecten

Kennis- en inspiratiesessies

Het verzorgen van kennis- en inspiratiesessies

Laat je inspireren, informeren en prikkelen middels kennis- en inspiratiesessies

Behalve onderzoek, monitoring, advisering en ondersteunende diensten verzorgt InnoBeweegLab ook kennis- en inspiratiesessies. Met onze ruime ervaring en kennis binnen de domeinen (ongeorganiseerde) sport, bewegen (in de openbare ruimte) en vitaliteit in brede zin inspireren wij opdrachtgevers met de nieuwste trends en innovaties op dit gebied. Daarnaast dagen we hen uit om kritisch naar het (eigen) beleid daarop te kijken: welk beleid wordt er gevoerd, met welk doel en waar kan dit nog geoptimaliseerd worden?

Voorafgaand aan de sessies stemmen we het onderwerp af, halen we de kernbehoefte naar boven en overleggen we welke vorm het beste past.

Voorbeelden van kennis- en inspiratiesessie die we hebben verzorgd zijn:

  • In opdracht van de Provincie Utrecht verzorgen we kennis- en inspiratiesessies als onderdeel van het Provinciale Sportakkoord Utrecht. Onderwerpen en thema’s die hier aan bod komen zijn: Sport en bewegen in de openbare ruimte, Nieuwbouw en bestaande bouw, Openbare sportparken en Bovenlokale routes.
  • Als onderdeel van het Gelders Sportakkoord verzorgen we in samenwerking met de Gelderse Sportfederatie en Provincie Gelderland 2 kennissessies ‘Buitenruimte’, met de thema’s kleinstedelijk gebied en landelijk gebied.

Details

Status:
Lopend

Partners:
Diversen

Maart 2023

info@innobeweeglab.nl

Beweegonderzoek, productontwikkeling

Een sessie voor jouw organisatie of meer weten?

Stuur ons direct een e-mail!

Contact opnemen

Neem contact op via het formulier.

+31 6 57 00 90 33

info@innobeweeglab.nl