Skip links

I3-INSHAPE

Om innovaties versneld een weg naar de markt te laten vinden, is interregionale samenwerking nodig. Het Europese project I3-INSHAPE bevordert die samenwerking.

Eindejaarsmagazine 2023

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op 2023! En dat doen we in ons speciale eindejaarsmagazine. Download het eindejaarsmagazine van 2023 hier!

Urban Sportpark Eindhoven Monitoring

In opdracht van de Gemeente Eindhoven heeft InnoBeweegLab via kwalitatief en kwantitatief onderzoek inzicht verkregen in de impact van het Urban Sportpark in Eindhoven op het beweeggedrag van de gebruikers. Download het rapport hier!

Beweegvoorzieningen Primair Onderwijs

Onderzoek naar de accommodatie behoefte voor sport en bewegen vanuit het primair onderwijs.

Impact Beweeglocatie Rincon (Bonaire)

Inzicht krijgen in het beweegeffect van de beweeglocatie Rincon aan de hand van kwalitatief en kwantitatief onderzoek naar het gebruik.

Brabanders Bewegen In de Openbare Ruimte (BIOR)

Samen met SSNB de openbare ruimte in de provincie nóg beweegvriendelijker inrichten.

Herinrichting grasveld op Sportpark in Rotterdam

Onderzoek naar de herinrichting van een grasveld op een sportpark aan de Max Planckplaats in Rotterdam.

VMBO Sportlab

Onderzoek naar innovatieve manieren om vmbo leerlingen te betrekken bij sport en bewegen.

Zomermagazine 2023

Het jaar 2023 begon voor InnoBeweegLab met vuurwerk en een volle mailbox. We zijn letterlijk uit de startblokken geschoten. Tijd om samen met jou terug te blikken op het afgelopen half jaar en je alvast een fijne zomer(vakantie) toe te wensen!

Keep on moving!

In 2022 is er door InnoBeweegLab gekeken naar een doelgroep die niet zo vaak bij ons aan bod komt: de 65-plussers. Een analyse van sport en beweging bij ouderen in gemeentelijk beleid. Download het kennisrapport hier!