Skip links

Nieuwe collega: Fleur de Korver

Vorige week maandag 9 oktober was het zover, de eerste dag voor onze nieuwe collega Fleur de Korver. Zij stelt zich hieronder graag aan jullie voor:

“Ik ben Fleur, 26 jaar, en sinds kort aan de slag als onderzoeker bij InnoBeweegLab. Ik ben opgegroeid in Dordrecht, maar woon sinds 6 jaar alweer in Eindhoven. Mijn achtergrond is in Human Technology Interaction; ik heb deze studie gevolgd aan de TU Eindhoven. Ik heb hier mijn passie ontwikkeld in het verbinden van technologie met mensen en het verrichten van onderzoek op dit gebied. Daarnaast heb ik altijd een sterke interesse gehad in beweging en sport. Ik kijk ernaar uit om de thema’s onderzoek, technologie en beweging samen te brengen in mijn nieuwe functie!

Beweging en sport zijn daarnaast voor mij als persoon ontzettend belangrijk. Je zult me dan ook vaak in de sportschool vinden, maar ook buiten in de natuur om te wandelen of te fietsen. Ik geniet ervan om actief bezig te zijn, om zowel fysiek als mentaal fit te blijven. Ik kijk er dan ook naar uit om, bij InnoBeweegLab, bij te dragen aan de missie om Nederland meer in beweging te krijgen.”

Fleur is inmiddels te bereiken via: fleur@innobeweeglab.nl en werkt in ieder geval van maandag tot en met donderdag, en met uitzondering op vrijdag.