Skip links

Onderzoek voor onderwijsinstellingen

Samenwerken met onderwijs

Om kinderen van jongs af aan in beweging te krijgen is het van belang om hun omgeving zo beweegvriendelijk mogelijk te maken, dit geldt ook voor hun school, waar zij een groot deel van hun dag doorbrengen.

InnoBeweegLab doet onderzoek voor onderwijsinstellingen naar innovaties binnen het onderwijs om beweging te stimuleren. Hoe past dit binnen het huidige schoolsysteem en op welke manier kunnen we innovaties aan laten sluiten bij de huidige trends? Hierbij kan het gaan om de inrichting van een schoolplein of interventies om leerlingen rondom schooltijd meer te laten bewegen en een gezonde leefstijl te promoten.

Wat wij concreet kunnen doen voor jouw onderwijslocatie

Inzicht bieden

Onderzoek doen naar, en inzicht bieden in, het interventie-effect in het onderwijs.

Adviseren & Begeleiden

Begeleiding bieden bij het implementeren van interventies of producten en/of bij de (her)inrichting van de openbare ruimte. Adviseren over trends en ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen bij kinderen/jongeren.

Onze projecten met onderwijsinstellingen

Samenwerkingspartner van

Wat wordt er over ons gezegd?

InnoBeweegLab helpt ons het onderwijs en onderzoek daadwerkelijk te verbinden met partners die samen innoveren om meer mensen te laten bewegen.
Steven Vos – Eindhoven University of Technology
“InnoBeweegLab is met haar expertise en netwerk voor ons een ervaren guide en erg belangrijk geweest binnen het aanvragen van een subsidie-challenge voor een innovatief speel- en sportproduct. Ditzelfde netwerk is ook van meerwaarde geweest voor het vinden van de juiste student(en) omtrent de doorontwikkeling van een innovatief sportconcept.”
Ramon de Roij – Novasports Sport & Beweeg

Neem contact met ons op.

Veemstraat 401, 5617 AG Eindhoven

+31 6 57 00 90 33

info@innobeweeglab.nl