Skip links

Voor gemeenten & woningbouwcorporaties

Samenwerken met gemeenten met woningbouwcorporaties

Voor de (her)inrichting van een locatie is het belangrijk om een duidelijk overzicht te krijgen van het beweeggedrag van inwoners van een buurt, wijk of gemeente, daarom voert InnoBeweegLab beweegonderzoek uit. Hierbij wordt er kwantitatief gekeken naar het gebruik van een locatie; wie maakt wanneer en hoe gebruik van een speeltuin of sportpark?

Daarnaast wordt er ook kwalitatief gekeken naar de ervaringen van de gebruikers en hun wensen en behoeften voor een locatie. Wat willen zij graag zien en hoe zien zij dit voor zich? Dit inzicht kan opdrachtgevers, zoals gemeenten en overheden, verder helpen om passend beweegaanbod te creëren door een passende inrichting van een fysieke leefomgeving te realiseren.

Wat wij concreet kunnen doen voor jouw gebied

Inzicht bieden

Kwalitatief en kwantitatief inzicht bieden in sport- en beweegbehoeften.

Metingen

Effect meten van sport- en beweeginterventies.

Adviseren & Begeleiden

Begeleiding bieden bij het implementeren van interventies of producten en/of bij de (her)inrichting van de openbare ruimte. Adviseren over trends en ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen.

Onze projecten met gemeenten

Samenwerkingspartner van

Wat wordt er over ons gezegd?

“In Gestel/De Bennekel werken we samen met InnoBeweegLab aan een gezondere leefstijl voor de inwoners. InnoBeweegLab is een partij die haar sporen in de onderzoekswereld verdiend heeft en daarmee onze trajecten sterker maakt. We zijn complementair aan elkaar en de samenwerking bevalt ons uitstekend! Daarbij is het ook nog eens een hele leuke club mensen om mee samen te mogen werken!”
Peter Verbeek – It’s My Life
“InnoBeweegLab heeft ons geholpen met het vinden van geschikte casussen voor de fieldlabs ‘open sportpark’, ‘sportieve routes’ en ‘sportieve buitenruimte’. Samenwerken met deze partij hebben we als zeer prettig ervaren. Hands on, creatief, communicatief sterk en resultaatgericht. Dankzij de inzet van InnoBeweegLab kunnen we door met de verdere uitwerking van de te houden fieldlabs.”
Luuk Werff – Provincie Utrecht

Neem contact met ons op.

Veemstraat 401, 5617 AG Eindhoven

+31 6 57 00 90 33

info@innobeweeglab.nl