Skip links

Onderzoek voor gemeenten & woningbouwcorporaties

Samenwerken met gemeenten met woningbouwcorporaties

Voor de (her)inrichting van de openbare ruimte is het belangrijk om een duidelijk overzicht te krijgen van het beweeggedrag van inwoners van een buurt, wijk of gemeente, daarom voert InnoBeweegLab beweegonderzoek uit. Hierbij wordt er kwantitatief gekeken naar het gebruik van een locatie; wie maakt wanneer en hoe gebruik van een speeltuin of sportpark? Daarnaast wordt er ook kwalitatief gekeken naar de ervaringen van de gebruikers en hun wensen en behoeften voor een locatie. Wat willen zij graag zien en hoe zien zij dit voor zich?

Waarom onderzoek voor gemeenten en woningbouwcorporaties?

De onderzoeksresultaten en inzichten kunnen opdrachtgevers, zoals gemeenten en overheden, verder helpen om passend beweegaanbod te creëren door een passende inrichting van de openbare ruimte en een fysieke leefomgeving te realiseren. Er kunnen onderbouwd keuze worden gemaakt voor de inrichting maar ook over de aanschaf van sport-, spel- en beweegproducten.

Wat wij concreet kunnen doen voor jouw gebied

Onze projecten met gemeenten

Samenwerkingspartner van

Wat wordt er over ons gezegd?

“In Gestel/De Bennekel werken we samen met InnoBeweegLab aan een gezondere leefstijl voor de inwoners. InnoBeweegLab is een partij die haar sporen in de onderzoekswereld verdiend heeft en daarmee onze trajecten sterker maakt. We zijn complementair aan elkaar en de samenwerking bevalt ons uitstekend! Daarbij is het ook nog eens een hele leuke club mensen om mee samen te mogen werken!”
Peter Verbeek – It’s My Life
“InnoBeweegLab heeft ons geholpen met het vinden van geschikte casussen voor de fieldlabs ‘open sportpark’, ‘sportieve routes’ en ‘sportieve buitenruimte’. Samenwerken met deze partij hebben we als zeer prettig ervaren. Hands on, creatief, communicatief sterk en resultaatgericht. Dankzij de inzet van InnoBeweegLab kunnen we door met de verdere uitwerking van de te houden fieldlabs.”
Luuk Werff – Provincie Utrecht

Neem contact met ons op.

Veemstraat 401, 5617 AG Eindhoven

+31 6 57 00 90 33

info@innobeweeglab.nl