Skip links

Voor bedrijven

Samenwerken met bedrijven met pioniers

In de sport- en beweegwereld vinden er continu innovaties plaats om sporten en bewegen meer vanzelfsprekend te maken. Om deze producten aan te laten sluiten bij de behoeften van de eindgebruikers dient er eerst onderzoek te worden gedaan naar deze eindgebruikers. Hoe ziet de doelgroep eruit? Wat zijn de wensen en behoeften van de eindgebruiker? Wat zijn hun ervaringen met het product? Met onze productontwikkeling ondersteunen we ‘pioniers’ met het marktklaar maken van sport-, speel- en beweegproducten en bedrijven die door het creëren van een passend beweegaanbod bijdragen aan een gezonde actieve leefstijl.

Ondersteuning bieden we zowel bestaande bedrijven die nieuwe producten op de markt willen brengen (een innovatieve MKB’er of grootbedrijf), als de zelfstandigen en startups die vanuit een nieuw idee klein beginnen.

Wat wij concreet kunnen doen voor jouw product

Onze projecten met bedrijven en pioniers

Samenwerkingspartner van

Wat wordt er over ons gezegd?

Voor ons is het InnoBeweegLab een belangrijke spil in het web van de sportinnovatiewereld wat betreft netwerk en subsidie samenwerkingen. Door het openen van deuren hebben we ons product Smartgoals in de regio Eindhoven bekendheid kunnen geven en een stuk product ontwikkeling en testing kunnen realiseren.
Chris Heger – SmartGoals
“Tijdens onze ontwikkelprojecten ondersteunt InnoBeweegLab ons op het gebied van gamification en testen met haar kennis, netwerk, correspondentie en ervaringen. Samen ontwikkelen we interactieve games waarmee we de plezierbeleving van de eindgebruiker vergroten. Kortom, een hele prettige samenwerking waarin we naar de toekomst blijven kijken!”
Mark Smits – SWIMM

Neem contact met ons op.

Veemstraat 401, 5617 AG Eindhoven

+31 6 57 00 90 33

info@innobeweeglab.nl