Skip links

Beweegonderzoek

Samenwerken met gemeenten, woonbedrijven en/of scholen

We brengen het beweeggedrag, de ideeën en behoeften van gebruikers (van een specifieke omgeving, plek of ruimte) in kaart. Opdrachtgevers zijn organisaties die aan de slag willen met het creëren van een passend beweegaanbod door passende inrichting van een fysieke leefomgeving: denk aan gemeentes, woonbedrijven en scholen.

Wat wij doen

Monitoringsdiensten

Met behulp van technologie het 24/7 in kaart brengen van het gebruik en daarmee de impact van een locatie; wie maakt wanneer en hoe gebruik? En wat zijn hun ervaringen?

Behoefteonderzoek

Het in kaart brengen van de behoeftes en wensen rondom een nieuw in te richten locatie. Hiervoor wordt gekeken naar de demografische gegevens van de beoogde doelgroep, de mogelijkheden van de omgeving en de behoeftes en wensen die de doelgroep en organisaties uit de omgeving zelf aangeven.

Adviseren & Inspireren

We presenteren de onderzoeksresultaten aan de opdrachtgever (gemeenten, woonbedrijven en/of scholen), geven een indicatie van de impact die met deze interventies te realiseren zijn en inspireren hen met vernieuwende ideeën en kansrijke oplossingen.

Technologiepartners

Wat wordt er over ons gezegd?

Laat ons je terugbellen

"*" geeft vereiste velden aan

Onze projecten

Neem contact met ons op.

Veemstraat 401,5617 AG Eindhoven

+31 6 57 00 90 33

info@innobeweeglab.nl