Skip links

Een terugblik op de afgeronde stages

Het schooljaar 2018/2019 is voorbij en de vakanties zijn voor vrijwel alle studenten begonnen! Dat betekent ook dat onze stagiaires een aantal toffe projecten hebben afgerond!

Zo heeft Tess van Dooren vanuit de gezondheidszorgtechnologie in samenspraak met beweegspecialisten een beslismethode ontwikkeld voor het project Vital2Move. Via deze ‘beslismethode’ komen personen met beweegproblemen uiteindelijk gemakkelijker terecht bij de juiste specialist.
Nadi Faas, student International Business, heeft nauw gesproken met het Cluster Sports & Technology en diens Europese Clusterpartners. Deze gesprekken voerde zij om internationale vitaliteitssamenwerkingen te verkennen en te versterken.

Dan de benjamin van de groep: Inge van den Brand, tweedejaarsstudent Sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Inge heeft onze eerder ontwikkelde wijk beweegscan gevalideerd met de professionals uit het vak: de buurtsportcoaches. Naomi Swagten, die voor de tweede keer stage bij ons heeft gelopen, heeft haar Final Bachelor Project voor #040Beweegt succesvol afgerond. Na het behalen van haar Bachelor diploma gaat zij volgend schooljaar starten met haar Master in Denemarken.
Daarnaast ook nog een nieuwe naam binnen onze groep van studenten, namelijk Guido Verkoelen van het Summa college (Mens en Techniek). Hij heeft in een korte tijd de Connfy ontwikkeld: een innovatief concept waarmee we mensen op, en buiten de werkvloer, middels sociale invloeden gaan stimuleren om meer te bewegen.

Tot slot onze laatste student, Kimberly Valk van de opleiding International Lifestyle Studies, die ons erg verraste met haar creatieve skills bij het vormgeven van concepten. Zo heeft ze CityLegends mee vormgegeven en ons ondersteund in vele diverse projecten. Gelukkig kunnen we tijdens de zomerperiode nog gebruik blijven maken van haar skills; Kimberly heeft namelijk tot eind augustus haar ‘vakantiebaantje’ bij ons.

Kortom, een aantal erg mooie prestaties en opleveringen waar wij, InnoSportLab Sport en Beweeg, erg blij mee zijn. Wij willen onze stagiaires bedanken voor hun geweldige inzet tijdens de afgelopen maanden. We wensen jullie veel succes gedurende het vervolg van jullie studie en/of loopbaan en voor nu een fijne, welverdiende vakantie!