Skip links

Teamversterking: nieuwe stagiaires en een gezamenlijke activiteit!

Inmiddels zijn de nieuwe stagiaires alweer 3,5 week onderweg. De een iets eerder gestart dan de ander, maar gisteren was het weer zover: een gezamenlijk werkbezoek! We zijn met ons team naar Games XL in Herten (Limburg) gegaan om daar verschillende spellen zoals Candy Crush en memory in levensgroot formaat te spelen. Een perfecte activiteit om samenwerking, de sociale binding en de groepsdynamiek van het team te versterken, en natuurlijk gewoon heel leuk om te doen! Een kleine sfeerimpressie vind je onderaan dit bericht.

Na eerst gezegd hebbende dat stagiaire Madelief de Beer (student Toegepaste Psychologie) uiteraard nog een half jaar ons team vergezeld, stellen we graag de nieuwe studenten voor.

Te beginnen met Mats Biemans, 23 jaar oud en afkomstig uit Gemert. Mats is een derdejaars Communicatie & Multimedia Design student aan de Avans in ‘s-Hertogenbosch. “Voor de afrondende fase van mijn studie volg ik een meewerkstage bij InnoBeweeglab. Hier krijg ik de kans om mijn creativiteit in te zetten voor verschillende klussen. Mijn hoofdopdracht ligt bij Magic Trailz.” Mats is het komende half jaar verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met vormgeving, denk daarbij aan het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, website, logo’s en andere visuals.

De volgende student die ook het merendeel van zijn tijd aan Magic Trailz gaat besteden is Damon Achterberg. Damon is 21 jaar, komt uit Tiel en volgt daar ook de studie Mediavormgeving op het ROC Rivor. Voor zijn afstudeerstage gaat Damon zijn skills; zoals het ontwikkelen van geluid, het maken van clips en het beheren van de social media kanalen, testen en uitbreiden.

Het derde nieuwe gezicht is dat van de 22-jarige Merel Braam uit Arcen. “Voor mijn studie Sportkunde aan de HAN loop ik het komende half jaar een meewerkstage bij InnoBeweegLab. Ik ga de komende periode meehelpen aan meerdere projecten, zoals de monitoring van het Urban Sportpark Eindhoven.” Naast het meewerken gaat Merel nog een specifiek onderzoek uitvoeren. Houd voor meer informatie daarover de komende periode dus onze kanalen in de gaten!

Tot slot sluiten we af met Sara Somers. Sara is 19 lentes jong, heeft een passie voor voetbal en woont in Best. Haar meewerkstage voor de studie Sportkunde aan Fontys Sporthogeschool in Eindhoven breidt zich gedurende de tijd uit van 1,5 dag naar 2,5 dag. Het doel van haar stage is vooral om kennis te maken met onze werkplek op het gebied van marketing, sales, finance etc. Daarbij kun je denken aan het meelopen met de managers, projecten meedraaien, analyses maken en actiepunten uit overleggen oppakken.

We zijn erg blij met deze aanvullingen op ons team en wensen de studenten heel veel succes en plezier voor de komende periode!

Bovenste rij v.l.n.l.: Merel, Damon, Sara
Onderste rij v.l.n.r.: Mats, Madelief