Skip links

Nieuwe studenten en collega’s

Het is alweer september (2018), dat betekent een nieuw schooljaar en dús nieuwe stagiaires. Allereerst feliciteren we graag onze oud-stagiaires Jordi Beelen en Björn Werrelmann met het succesvol afronden van hun afstudeerstages en het behalen van hun diploma’s. Daarnaast hebben wij ook afscheid genomen van onze design deskundige Pleun Heeres, hij gaat dit jaar starten aan een master. Desalniettemin heten we onze nieuwe aanwinsten, waaronder ook nieuwe collega’s, graag welkom:

Allereerst Tharo van Broekhoven, 21 jaar en woonachtig in Tilburg. Tharo is vierdejaars student Gezondheidszorg Technologie aan Avans Hogeschool en gaat als stagiair voor zowel InnoSportLab Sport en Beweeg als het USPC aan de slag. Hier zal hij het komende half jaar opdrachten verrichten in de richting van conditieverbetering en blessurepreventie voor urban sporters als skateboarders, freerunners en bmx’ers.

Het USPC wordt daarnaast ook versterkt door de 19-jarige Ellis Geldens uit Valkenswaard. Ellis is Sportkunde student aan de Fontys Hogescholen en gaat de ambassadeurs van het USPC begeleiden op fysiek vlak en samen met Tharo werken aan blessurepreventie en prestatieverbetering binnen de urban sports.

Onze derde student is Luuk Vergeest uit Eindhoven. Luuk is 23 jaar en om zijn studie Management, Economie en Recht aan Fontys Hogescholen succesvol af te ronden loopt hij het komende half jaar zijn afstudeerstage bij ons. Gedurende deze stage gaat Luuk vanuit een onderzoek een business plan ontwikkelen voor het project Sports Motion Capture.

Vervolgens heten wij de 19-jarige Tim van Woerden uit Delft en de 22-jarige Ingmar Meijer uit Bergen welkom. Tim en Ingmar zijn beiden studenten Bewegingstechnologie aan De Haagse Hogeschool die voor het USPC achtereenvolgens aan de slag gaan met de smart soles van Arion bij freerunners en hispeed camera’s bij skateboarders.

Daarnaast ontvangen wij ook Naomi Swagten. Naomi komt voor het project #040Beweegt een half jaar bij ons stage lopen. Zij gaat hierbij werken aan een design project. Naomi is 20 jaar, woont in Eindhoven en studeert Industrial Design aan de TU/e.

Naast de stageplekken hadden we bij InnoSportLab Sport en Beweeg! ook ruimte voor een werkervaringsplek. Deze plek is bemachtigd door Danielle Verhulst, 23 jaar en woonachtig in Amsterdam. Danielle gaat naast haar Master Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam, werkervaring op doen binnen diverse projecten van InnoSportLab Sport & Beweeg zoals bijvoorbeeld het WanderWatch project.

Tot slot, heten wij ook een oude bekende van InnoSportLab Sport & Beweeg welkom, namelijk Jimmy Hermans. Jimmy komt ons versterken als projectmedewerker binnen de projecten Vitality Living Lab, Nano4Sports en CityLegends.

Tot zover een korte kennismaking met onze nieuwe collega’s  voor het komende (half)jaar, wij wensen hen heel veel succes de komende periode!

(V.l.n.r. Luuk, Naomi, Tim, Maayke, Tharo, Ingmar & Ellis)