Skip links

Wij verwelkomen onze nieuwe stagiaires!

Een nieuw schooljaar betekent nieuwe studenten! Ook dit komende half jaar verwelkomen we weer nieuwe aanwinsten die zich gaan inzetten voor verschillende projecten, vanuit verschillende vakgebieden. We stellen ze hier graag aan je voor!

We beginnen met een bekend gezicht: Janneke Vloet. De 22-jarige student Biomedical Sciences gaat na een welverdiende vakantie aan de slag met het tweede deel van haar meewerkstage. Het komende half jaar gaat Janneke verder met haar rapport over ouderen en beweging, ondersteunt ze onze projectmanagers bij behoeftenonderzoeken en hoopt zij nog veel meer te gaan leren!

Het eerste nieuwe gezicht binnen de organisatie is Madelief de Beer, 23 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Madelief studeert Toegepaste Psychologie aan de HAN en zit in het derde jaar. Madelief gaat de komende 10 maanden haar meewerkstage bij ons lopen en gaat ons ondersteunen binnen verschillende projecten. Net als Janneke gaat ze aan de slag met verschillende soorten onderzoeken en gaat ze in gesprek met eindgebruikers.

De tweede aanwinst is de 25-jarige Jesper Verhoeven uit ‘s-Hertogenbosch. Jesper studeert Communicatie & Multimedia Design aan de Avans Hogeschool en zit in zijn 3e leerjaar. Jesper gaat zijn creativiteit inzetten binnen verschillende klussen voor InnoBeweegLab, maar gaat ook aan de slag met toffe ontwerpen en de rebranding van Magic Trailz. Daarnaast heeft Jesper een scherp oog voor fotografie en gaat hij mee naar verschillende events om daar mooie plaatjes te schieten!

De benjamins (18 jaar) van de groep zijn de creators Noor Visser en Stacey Allwood. Beide doen ze de studie Digital Design & Motion (Game Art) aan het Sintlucas in Eindhoven. Tijdens hun meewerkstage gaan de aan de slag voor Magic Trailz en het ontwikkelen van een beweegroute. Hiervoor gaan ze een verhaallijn inclusief karakters bedenken om deze vervolgens in zowel 2d als 3d te ontwerpen.

De laatste aanwinst van InnoBeweegLab voor het komende halfjaar: Mathijs van der Kuijp. Mathijs studeert ICT en Media Design en woont in Eindhoven. Hij gaat zich voor zijn afstudeerstage bezighouden met de vraag hoe we een tool kunnen ontwikkelen waarmee we verschillende doelgroepen uit een wijk aanspreken en hoe vervolgens de verzamelde data inzichtelijk kan worden gemaakt.

We wensen de studenten heel veel succes en plezier voor de komende periode! We zijn nu al benieuwd naar de resultaten!

Bovenste rij v.l.n.r.: Mathijs, Janneke en Noor
Onderste rij v.l.n.r.: Jesper en Madelief