Skip links

Het is weer volle bak met nieuwe studenten én een nieuwe collega!

Omdat onze embedded scientest Maxime Verdijk, deels een nieuwe uitdaging aangaat hebben wij, om deze openstaande ruimte op te vullen, een nieuwe collega in ons midden! Met veel enthousiasme verwelkomen wij Marjan de Bie! Marjan is 25 jaar en komt uit Geldrop. Met drie afgeronde studies: Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO), docent Wiskunde en een Master Bewegingswetenschappen kunnen wij zonder twijfel zeggen dat Marjan veel kennis met zich meebrengt. Beide collega’s wensen wij heel veel succes met deze nieuwe ontwikkelingen!

Daarnaast is het schooljaar 2019/2020 ook weer gestart. Na een mooie zomer zijn de studenten weer begonnen, zo ook bij ons. Waar we een paar weken geleden nog afscheid namen van oud-stagiaires mogen we er nu alweer een stel verwelkomen.

We trappen af met de 22-jarige Tim Hoenselaar uit Eindhoven. Tim bevind zich momenteel in het 3e leerjaar van de opleiding ICT Technology aan Fontys Hogeschool Eindhoven. Gedurende zijn meewerkstage bij het USPC gaat hij zich richten op het project Sports Motion Capture (SMC). Zijn opdracht is hiervoor samengevat: een persoon met ultra-wide-band (UWB)technologie op 20cm nauwkeurigheid 3D kunnen volgen met de mobiele variant van de SMC.

Anniko Steenbakkers is onze tweede aanwinst. Anniko is 21 jaar en woont in Schijndel. Met haar kennis vanuit de opleiding Sportkunde gaat zij zich voor het USPC bezighouden met het begeleiden van freerunners op het gebied van krachttraining en het verzorgen van circuittrainingen voor skateboardes en BMX-ers. Renée Diederik, 20 jaar, studente Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht doet een vergelijkbare stage. Voor haar minor Sports Performance van Fontys Hogeschool focust zij zich tijdens haar stage bij het USPC op het verbeteren van sportprestaties van individuele sporters door middel van bewegingsanalyses en de hierop gebaseerde krachttrainingen.

Daarnaast ontvangt het lab Nick Gnade, 20 jaar uit Zijtaart. Nick gaat bij ons zijn afstudeerstage lopen. Met zijn achtergrond in de opleiding ICT & Media Design gaat hij zich voor het project Vital2Move focussen op de ‘User Experience’. Ook de 24 jarige Robin van Rijn, de vijfde studente in het rijtje, houdt zich tijdens haar afstudeerstage bij InnoSportLab Sport & Beweeg bezig rondom het project Vital2Move. Haar opdracht is het valideren van de beslisboom in dit project. Robin is afkomstig uit Tilburg en studeert Gezondheidstechnologie aan de Avans in Breda.

Dan de volgende aanwinst voor het Urban Sport Performance Centre, Jorna Speck. Jorna is 20 jaar, woont en studeert in Groningen (!). Haar stage is een minorinvulling van haar bacheloropleiding Bewegingswetenschappen. Jorna gaat de impact op gewrichten van freerunners tijdens trainingen in kaart brengen en deze vervolgens koppelen aan tricks die dit veroorzaken.

De 20 jarige Nino van de Ven uit ’s-Hertogenbosch studeert Bussiness Innovation aan Avans Hogeschool. Gedurende zijn 3e jaars meewerkstage gaat hij voor InnoSportLab Sport & Beweeg aan de slag met het project Connfy. Hierbij richt hij zich op de vraag hoe mensen in de werksector omgaan met bewegen terwijl beweging gedurende een normale werkdag niet vanzelfsprekend is.

De laatste dame in ons midden is Noa Klerckx, een 20-jarige student Sportmarketing uit Linne. Noa loopt haar meewerkstage voor haar derde leerjaar bij zowel het USPC als bij InnoSportLab Sport & Beweeg. Deze creatieve content creator gaat zich bezighouden met (guerrilla) marketing acties, het creëren van online content en marktanalyses voor de projecten #040Beweegt, CityLegends en meer.

Tot slot hebben we ook nog een bekende stagiair in ons midden van de voorgaande periode. Namelijk Arno Borgers uit Valkenswaard, hij is voor het USPC bezig met het afronden van zijn afstudeerstage naar het verbeteren van trainingstools voor de urban sporter.

Met één nieuwe collega, vijf stagiaires voor het Urban Sports Performance Centre en vier stagiaires voor InnoSportLab Sport & Beweeg is ons team weer compleet en zijn alle bureaus weer in gebruik. We wensen iedereen veel succes met zijn/haar opdracht en uiteraard veel plezier binnen onze organisatie!

 

Achter v.l.n.r.: Arno, Nick, Nino, Tim
Voor v.l.n.r.: Anniko, Jorna, Robin, Renée
Noa staat helaas niet op de foto