Skip links

Leer onze ‘nieuwe’ studenten én collega kennen!

Begin september is er een nieuwe groep studenten gestart met hun meewerk- of afstudeerstage. In verband met COVID-19 werken de studenten tot op heden deels thuis en deels op kantoor zodat we hen ook fysieke contactmomenten kunnen bieden. Echter verwachten we dat we hier, na de persconferentie van vanavond (13-10), aanpassingen in moeten doorvoeren. Naast nieuwe studenten hebben we ook een nieuwe, internationale collega in ons team! Wij stellen deze collega en de nieuwe stagiaires hieronder graag voor:

 InnoSportLab Sport & Beweeg
Onze eerste stagiaire die we graag voorstellen is wellicht een bekende: de 21 jaar jonge Thom van Hout uit Eindhoven. Thom studeert ICT Technology aan Fontys Hogescholen en zit momenteel in het derde leerjaar. Hij loopt stage binnen het project Meet & Move: Public Insights. Binnen dit project gaat hij onderzoek doen naar de activiteit bepaling van meerdere mensen in een publieke ruimte. Hieruit zal een eerste prototype volgen.

De tweede aanwinst voor ons team is Jesse van Doren. Jesse is 23 jaar, komt uit Heesch en studeert Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Jesse is het komende jaar onderdeel van ons team als afstudeerder, waarbij hij eerst een half jaar gaat meewerken en vervolgens een half jaar zijn afstudeeronderzoek bij ons gaat uitvoeren.

De 23-jarige Bob Rutten is de volgende in het rijtje van nieuwe aanwinsten. Ook Bob is een afstudeerder en zit in het laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie van Fontys Hogescholen in Eindhoven. Hij gaat voor het project Connfy de behoeften van de eindgebruiker bepalen, een verdienmodel onderzoek uitvoeren én implementeren.

Lisa-Marie Wijgermans is met haar 18 jaar de jongste stagiaire van dit semester. Lisa-Marie zit in het derde jaar van de opleiding Crossmedia aan het SintLucas in Eindhoven. Tijdens haar meewerkstage zal haar focus met name liggen op grafische vormgeving en content verbetering van zowel InnoSportLab Sport & Beweeg als het Urban Sports Performance Centre.

Ook meewerkstagiaire Floor van der Woude komt ons team versterken op het gebied van contentontwikkeling. De Roermondse studeert Communicatie aan Avans Hogeschool in Breda en is 19 lentes jong. Floor gaat bij ons aan de slag als allround tekstschrijver ter ondersteuning van ons communicatie team.

De 19-jarige Neri van Mullekom uit Deurne komt voor haar derde leerjaar stage bij ons lopen. Neri studeert Game Art en Animatie aan het SintLucas. Zij gaat dan ook aan de slag met een animatievideo voor InnoSportLab Sport & Beweeg en zal actief zijn binnen de projecten Pop-up Play en SportPark Noord.

De laatste student voor InnoSportLab Sport & Beweeg is Elena Vervoorn, afkomstig uit Giessen. Elena is 19 jaar en zit in het laatste jaar van de opleiding Sportkunde aan Fontys Sporthogeschool. Voor haar afstudeerstage gaat ze zich bezighouden met analyses en advisering binnen de projecten Sportpark Noord en Pop-up Play.

Tot slot werkt er een groep van 5 studenten van de HAN aan een opdracht om innovatieve oplossing(en) te bedenken voor drukke, jonge ouders.

Urban Sports Performance Centre (USPC)
De eerste USPC student die we graag voorstellen is Noah van Schijndel. De 21-jarige Noah komt uit Asten en studeert ICT & Media Design aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Het USPC zet deze meewerkstagiaire in op het project Skatrixx. Hij gaat de uitdaging aan om de potentiële data van het haalbaarheids- en gebruikersonderzoek te visualiseren. Het doel is om de gebruikers een goed beeld te geven van zijn of haar skateprogressie.

Mila Theelen en Marit Sloots, beiden 21 jaar, uit Groningen komen samen bij het USPC een onderzoek voor hun derdejaars minor uitvoeren. De studenten Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen gaan de freerunners van Minded Motion analyseren. Wat maakt het dat de ene persoon een backflip sneller onder de knie heeft dan de ander? Op basis van de vergaarde informatie wordt er een advies geformuleerd om de leercurve te verkorten.

De vierde student is Robin van der Tol uit Tilburg. De 20-jarige studente Sportkunde met de specialisatie kracht en conditie gaat bij het USPC aan de slag voor haar afstudeerstage. Robin gaat zich vooral bezig houden met het analyseren van de krachttraining en blessurepreventie voor freerunners.

CityLegends
Ook onze recent gelanceerde start-up app CityLegends heeft direct nieuwe aanwinsten gescoord! Meewerkstagiair Arif Kuyubasi gaat onderzoek doen naar het internationaal vermarkten van de app in bijvoorbeeld België. Arif is 22 jaar, studeert SPECO Sportmarketing in Tilburg en komt uit Roermond.

De tweede aanwinst is de 25-jarige Jadey Marin uit Eindhoven. Jadey studeert ICT & Media Design aan Fontys Hogescholen. Tijdens haar meewerkstage bij CityLegends gaat zij de applicatie verder ontwikkelen in design en development. Het doel? De app aantrekkelijker maken voor gebruikers door middel van onderzoek, concepting, design, development en usertesting.

Tot slot hebben we ook een nieuwe medewerker in ons team die we bij het USPC mogen verwelkomen. Namelijk Raymund ten Broek, 26 jaar, skateboarder en afkomstig uit de USA. Raymund heeft Nederlandse roots en woont sinds 2018 in Maastricht voor zijn master thesis Human Movement Science: health en rehabilitation. Raymund gaat binnen verschillende projecten actief zijn waarbij de focus zal liggen op Skatrixx, Sports Motion Capture en krachttrainingen. Daarnaast begeleidt en ondersteunt Raymund onze nieuwe studenten waar nodig.

We wensen onze nieuwe aanwinsten ontzettend veel succes en plezier tijdens hun periode bij ons!