Skip links

Nieuwe lichting studenten inmiddels gestart!

Inmiddels zijn we alweer halverwege februari en hebben we vorige week een kick-off gehad met de nieuwe stagiaires die ons het komende halfjaar gaan versterken. Hopelijk een periode waarin we elkaar meer fysiek gaan zien! We stellen de nieuwe aanwinsten hieronder aan je voor!

De eerste student is de 22-jarige Gerrit Zanderink, derdejaarsstudent Bedrijfskunde aan Fontys Hogeschool Eindhoven. Gerrit komt uit Weert en loopt zijn meewerkstage bij InnoSportLab Sport & Beweeg. Hij gaat onderzoek doen naar een beweegplatform waarmee het gat tussen de ondernemer en gemeente verkleind wordt. Elementen die daarbij onderzocht worden zijn de doelgroepen, het gebruik, de soorten motivaties, maar ook de bepalende factoren voor een innovatief product. Uiteindelijk vormt Gerrit een gepast advies op basis van de verzamelde resultaten.

Onze tweede aanwinst is Kim Oppers. Kim is 22 jaar oud, komt uit Oirschot en studeert ICT & Media design Associate Degree. Kim gaat voor haar afstudeeropdracht aan de slag voor Magic Trailz, ze gaat onderzoek doen hoe er meer beleving kan worden gecreëerd tijdens de speurtochten. Ook gaat ze de gebruikersomgeving (UI) in de app verbeteren en helpt ze bij de vormgeving van de website. Kortom, een creatieveling die op meerdere gebieden haar steentje gaat bijdragen.

Janneke Vloet is de derde student die ons team komt versterken. Janneke is 22 jaar oud, woont in Nijmegen en zit in het tweede jaar van de Master Biomedical Sciences. Tijdens haar meewerkstage loopt ze mee binnen verschillende projecten om bij zowel de uitvoering als de communicatie te ondersteunen. Daarnaast heeft Janneke een eigen project waarmee ze aan de slag gaat; het stimuleren van beweging bij ouderen in de openbare ruimte. Daarbij gaat ze onderzoeken wat de behoeften van ouderen zijn en hoe zij gestimuleerd kunnen worden om meer te bewegen.

Tot slot, onze vierde en laatste aanwinst voor het komende halfjaar: Mathijs van der Kuijp. De 26-jarige ICT en Media Design student woont in Eindhoven en gaat voor zijn afstudeerstage aan de slag met de WijkBeweegKaart. Mathijs gaat zich bezighouden met de vraag hoe we een tool kunnen ontwikkelen waarmee we verschillende doelgroepen uit een wijk aanspreken en hoe vervolgens de verzamelde data inzichtelijk kan worden gemaakt.

Met stagiair Jimmy-Boy Spies maakt dat de groep van 5 studenten voor InnoSportLab Sport & Beweeg compleet. Wij wensen alle studenten heel veel succes en plezier tijdens hun stage!

v.l.n.r. Gerrit, Kim, Janneke en Mathijs.