Skip links

Nieuwe gezichten!

Inmiddels zijn onze nieuwe stagiaires een halve maand onderweg en hebben zij een start gemaakt binnen hun projecten. Helaas hebben we elkaar vooralsnog alleen digitaal gezien en gesproken, maar dat maakt de motivatie van de studenten niet minder. Leer de studenten in dit artikel kennen en ontdek waar ze het komende halfjaar mee aan de slag gaan.

Voor InnoSportLab Sport & Beweeg hebben we nog 2 bekende gezichten onder ons. Namelijk Jesse van Doren en Elena Vervoorn, allebei afstudeerders van de opleiding Sportkunde . Jesse heeft onder andere al een mooie marketing campagne opgezet en Elena is onder andere actief binnen het project Branchevereniging Spelen en Bewegen.

Dan stellen we graag een zestal nieuwe studenten voor. Te beginnen met Jordy van der Laan, 22 jaar en woonachtig in Geldrop. Jordy zit in het afstudeerjaar van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management. Jordy gaat onderzoeken op welke manier we onze monitoringsdiensten kunnen aanbieden en hoe we deze succesvol op de markt kunnen introduceren.

Het tweede nieuwe gezicht is Sarvesh Gupta uit Breda. Sarvesh is 24 jaar en studeert Commerciële economie & Leisure Management aan Fontys Hogeschool Eindhoven. Sarvesh gaat voor zijn afstudeerstage onderzoek doen binnen het project Fitcoins@School, de vraag hoe we afnemers het beste kunnen benaderen staat daarbij centraal.

Bas Moonen is de derde student die we mogen verwelkomen. De 19-jarige uit Tilburg loopt zijn meewerkstage binnen het project WijkBeweegKaart. Vanuit zijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen gaat hij zich bezighouden met het design van een enquête-totem om zo optimaal mogelijk respons in wijken op te halen.

De vierde nieuwe stagiaire is Wendy van Vught, 24 jaar en student Trend research & Concept creation. Wendy gaat tijdens haar meewerkstage onderzoek doen naar de Leisure markt met de focus op vakantieparken. Welke trends en behoeftes zijn er waar wij als organisatie op in kunnen spelen? Daarnaast is Wendy met haar creativiteit in zowel vormgeving als tekst een mooie aanvulling op het communicatie team.

Een andere aanvulling op het communicatie team is Iris van der Weerden. Iris is 21 jaar, woont in Someren en studeert Communicatie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Naast haar ondersteuning op het gebied van communicatiestrategie loopt Iris ook haar afstudeerstage bij ons. Iris gaat onderzoek doen naar de juiste manier om bewoners kennis te laten maken met een platform waarop ongeorganiseerd beweegaanbod in de stad wordt weergegeven.

De zesde en daarmee laatste student voor InnoSportLab Sport & Beweeg is de 17-jarige Jens van der Galiën uit Bussum. Met zijn achtergrond in Human technology gaat hij zijn afstudeerstage lopen binnen het project Moby Playground. Jens gaat aan de slag met zowel een gebruikersonderzoek als een marktonderzoek: Hoe reageren kinderen en leraren op het prototype, wat zijn verbeterpunten? En welke organisaties hebben de meeste interesse in het eindproduct?

Urban Sports Performance Centre (USPC)

Ook het USPC mag vijf nieuwe studenten verwelkomen. Naast de nieuwe aanwinsten is Sportkunde student Robin van der Tol ook nog een half jaar onderdeel van het USPC team. Robin houdt zich tijdens haar afstudeerstage vooral bezig met het analyseren van de krachttraining en blessurepreventie voor freerunners.

Het eerste nieuwe gezicht is dat van Yordan Bakalov. Yordan is 21 jaar, woont in Eindhoven en komt uit Bulgarije. De student Mechatronica gaat tijdens zijn afstudeerstage een mobiele variant van de tijdsregistratie voor freerunners en professionele atleten ontwikkelen en testen.

Ook de 23-jarige Egyptenaar Mohannad Elattar, studiegenoot van Yordan, loopt zijn afstudeerstage bij het USPC. Mohannad gaat zich tijdens zijn stage richten op het project Skatrixx. Hij gaat een sensorsysteem voor skateboarders ontwikkelen waarmee ze informatie en visualisaties van de door hen uitgevoerde tricks in een app kunnen zien.

Annick van der Kroef is de derde student die het USPC team komt versterken. De 20-jarige student Biometrie uit Woerden gaat voor haar afstudeerstage aan de slag met blessurepreventie bij skateboarders.

Bewegingstechnologie student Harm Sweegers (23 jaar) uit Lierop gaat voor zijn afstudeerstage aan de slag voor het Sports Motion Capture (SMC) project. Hij gaat onderzoeken hoe de data en videobeelden uit de SMC het beste gebruikt en weergegeven kunnen worden om de BMX Freestylers te ondersteunen tijdens en rondom hun trainingen in Area51.

En last but not least, de 23-jarige Ertugrul Akkaya uit Roermond. Ertugrul studeert Commerciële Economie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven en gaat een marktonderzoek uitvoeren voor het project Skatrixx. Middels het onderzoek creeert Ertugrul een advies hoe het design van Skatrixx zo succesvol mogelijk ontwikkeld en gelanceerd kan worden.