Skip links

Maak kennis met onze nieuwe stagiaires én collega

Begin februari is er een nieuwe groep stagiaires gestart bij InnoSportLab Sport & Beweeg en het USPC, inmiddels een maand verder is het tijd om ze voor te stellen. Naast deze nieuwe lichting stagiaires heten wij ook graag een nieuwe collega welkom.

We trappen af met de 19 jaar jonge Quinn van Veen, woonachtig en studerend in Eindhoven. Quinn volgt de opleiding ICT & Software Engineering aan Fontys Hogescholen, hij fungeert als derdejaars meewerkstagiair binnen het project WijkBeweegKaart van InnoSportLab Sport & Beweeg. De komende periode gaat hij de papierenpilot digitaliseren.

Onze tweede nieuwe student is een internationale aanwinst uit Polen. Rafał Bosz is 21 jaar en studeert International Lifestyle Studies aan Fontys Hogescholen in Tilburg. Rafał voert zijn derdejaars meewerkstage uit in opdracht van het project CityLegends. Na vooronderzoek te doen naar de urban scene en het CityLegends platform gaat hij aan de slag met het op- en uitzetten van (online) activatie campagnes.

Sander Ubachs is de derde student in ons midden. De negentienjarige komt uit Maastricht en studeert ICT & Media Design aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Tijdens zijn meewerkstage voor InnoSportLab Sport en Beweeg gaat hij aan de slag met CityLegends en het project Connfy. Sander gaat zich in deze projecten onder andere bezig houden met onderzoek naar user experiences en de designs.

Als vierde stellen we graag Rick van Kleef voor. Rick is 24 jaar en zit in het derde leerjaar van de opleiding Sportkunde met als afstudeerrichting Gezondheidsmanagement. Vanuit de minor ‘Positioneren van de sportonderneming’ loopt hij bij ons stage. Hij gaat zich bezighouden met het in kaart brengen van InnoSportLab Sport & Beweeg, het analyseren van de organisatie, een verbeterplan schrijven en het positioneren van onze organisatie.

De 20 jaar jonge Thom van Hout uit Eindhoven studeert ICT Technology aan Fontys Hogescholen. Hij zit momenteel in het derde leerjaar en loopt stage binnen ons nieuwe project Meet & Move: Public Insights. Binnen dit project gaat hij onderzoek doen naar de activiteitsbepaling van meerdere mensen in een publieke ruimte. Hieruit zal een eerste prototype volgen.

Onze zesde aanwinst is Wesley Tacke, 20 jaar uit Horst. Wesley zit in het derde jaar van de opleiding Sportkunde aan de HAN. Hij gaat in opdracht van het USPC verder bouwen op de voorgaande onderzoeken naar fysieke trainingen van freerunners en deze trainingen ook organiseren.

Dan een stagiaire die al een langere tijd onder ons is namelijk Renée Maassen. Renee is 18 jaar, afkomstig uit Nuenen en zit in het eerste leerjaar van de opleiding tot directiesecretaresse aan Instituut Broers College. Ze pakt één dag per week onze secretariële taken op om ervaring in het werkveld op te doen.

Naast stageplekken hadden we bij InnoSportLab Sport & Beweeg ook ruimte voor een werkervaringsplek. Deze plek is bemachtigd door Xandra Daswani uit Rotterdam. Xandra heeft haar master Human Movement Sciences (Bewegingswetenschappen) op de VU Amsterdam in 2019 afgerond en komt bij ons werkervaring opdoen. Sinds oktober is zij drie dagen per week bij ons werkzaam binnen verschillende projecten zoals de Speelkoepel en doet ze onderzoek binnen Meet & Move: Public Insights. 

Tot slot zijn wij nog steeds op zoek naar een creatieve duizendpoot in de vorm van een communicatie stagiair(e). Dus schud jij de gekste ideeën zo uit je mouw, heb je affiniteit met vitaliteit, ervaring met creatieve vormgeving en wil je deel uitmaken van deze toffe groep studenten? Twijfel dan niet langer en solliciteer!

V.l.n.r. Sander, Thom, Rick, Rafał , Renée, Quinn en Wesley