Skip links

Je afstudeeronderzoek doen bij InnoSportLab Sport & Beweeg!

Ik ben Maayke Voets, ik ben een 21-jarige studente Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Tijdens deze opleiding leer ik veel over sport, onderzoek doen en alles wat daar bij komt kijken.

Ik loop sinds februari 2018 stage bij het InnoSportLab Sport & Beweeg. Tot december 2018 werk ik voor het lab aan een onderzoek wat betrekking heeft tot een beweegscan. Dit onderzoek is tevens mijn afstudeeronderzoek waarin ik leer een onderzoek op te zetten en deze vervolgens uit te voeren binnen de sport innovatie sector.

Het onderzoek wat is uitgezet wordt in samenwerking met Draaijer en partners uitgevoerd. Op dinsdag 19 juni 2018 is Maayke op pad gegaan richting het Valuascollege in Venlo. Zij heeft hier  voor het onderzoek enquêtes afgenomen onder de leerlingen van de school. Aan de hand van het onderzoek hoopt Maayke een beweegscan voor wijken en scholen te ontwikkelen. Via een enquête brengt Maayke de behoefte van de leerlingen in kaart. Nieuwsgierig naar welke behoeften hieruit komen, wat Maayke’s aanbeveling uiteindelijk wordt en of Draaijer en partners het daadwerkelijk gaat implementeren? Houdt dan onze website in de gaten.

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage en ben je na het verhaal van Maayke enthousiast geworden? Kijk dan snel of er een interessante stage voor jou beschikbaar is.