Skip links

De nieuwe studenten hebben zich gesetteld!

Nieuw jaar (2019), nieuwe studenten. En het zijn er veel! Eerst bedanken we onze vorige studenten voor hun harde werk van het afgelopen jaar. Waar sommigen hun stage met een mooi cijfer hebben afgerond zijn er ook afgestudeerden. Allen gefeliciteerd met de mooie prestaties die jullie hebben geleverd!

Dan de nieuwe aanwinsten! De eerste student is de 26-jarige Arno Borgers uit Valkenswaard. Arno gaat voor het USPC aan de slag om trainingstools voor de urban sporter te verbeteren. Hierbij richt hij zich met name op BMX Freestyle waarbij met behulp van sensordata en videobeeld de sporters worden gemonitord.

Het USPC team wordt daarnaast met nog een heer én twee dames aangevuld. Namelijk Lisa de Koning en Lotte Gommans, beide 22 jaar. Lisa komt uit Rotterdam, studeert Bewegingstechnologie en zit momenteel in haar vierde jaar. Lisa gaat de impact van een landing in freerunning meten met behulp van een accelerometer. Lotte woont in Helden en studeert Sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor haar strategische meewerkstage gaat ze een businessplan schrijven voor het USPC.
Pierre van Bergen uit Helmond gaat zich de komende tijd richten op zijn afstudeerstage. Pierre is een 20-jarige SPECO student en gaat een marketingonderzoek doen voor het project Sports Motion Capture.

Over naar de studenten die aan de slag gaan voor InnoSportLab Sport & Beweeg. Tess van Dooren, 20 jaar en woonachtig in Middelbeers. Tess zit in het derde jaar van de opleiding Mens en Techniek en werkt aan het project Vital2Move. De vijfde student die wij verwelkomen is de 22-jarige Kimberly Valk uit Oirschot. Kimberly helpt ons binnen verschillende projecten met haar kennis over concepting en trendwatching.

Daarnaast ontvangen wij ook Nadi Faas, 21 jaar uit Rijsbergen. Nadi werkt bij ons aan haar scriptie om de opleiding International Business van Avans Hogeschool af te ronden. Dan de benjamin van de groep. Inge van den Brand, 19 jaar en afkomstig uit Oisterwijk. Inge zit in het tweede jaar van de opleiding Sportkunde en gaat zich gedurende haar stage bezighouden met het uitbreiden en professionaliseren van de digitale beweegscan.

Tot slot, Naomi Swagten. Naomi gaat na haar vorige stage periode bij InnoSportLab Sport & Beweeg nu ook haar Final Bachelor Project bij ons doen. Hier geeft ze een vervolg op haar opdracht voor #040Beweegt, namelijk de doorontwikkeling voor een prototype van het huidig gedesigned speeltoestel. Ook student, Luuk Vergeest, uit de vorige periode is nog bezig met het afronden van zijn afstudeerscriptie naar de evenementenmarkt voor het USPC.

Al met al hebben we een totaal van tien studenten. Alle tien wensen wij heel veel succes met de opdrachten voor de komende periode en we kijken uit naar een fijne samenwerking!

Achter v.l.n.r.: Luuk, Arno en Pierre                                                   Achter v.l.n.r.: Tess en Kimberly
Voor v.l.n.r.: Lotte en Lisa                                                                     Voor v.l.n.r.: Naomi, Nadi en Inge