Skip links

Op zoek naar ouders en kinderen voor een speels onderzoek!

Dit onderzoek is inmiddels afgerond, u kunt hier niet meer op reageren. Benieuwd hoe het onderzoek verlopen is? Lees het hier.

InnoSportLab Sport & Beweeg is momenteel onder andere bezig met een onderzoek naar het effect en de eventuele verbetering van de Wanderwatch. De Wanderwatch is een smartwatch voor kinderen, welke is ontworpen met het idee om kinderen meer naar buiten te krijgen om veilig te spelen. Voor meer informatie over de Wanderwatch, kijk gerust op de site.

Naar aanleiding van het onderzoek zijn we op zoek naar ouders, alsook kinderen in de leeftijdscategorie 5 tot 11 jaar. Het onderzoek bestaat uit twee delen die afzonderlijk van elkaar lopen; Er is een effectonderzoek (beweegdagboek in de thuissituatie) en een verbeteronderzoek (ervaring Wanderwatch).

Waar we naar op zoek zijn:

  • Gezinnen die voor een week de Wanderwatch thuis willen uitproberen en hierover een beweegdagboek bijhouden in de situatie zowel zonder het gebruik als met het gebruik van de Wanderwatch.
  • Als tweede zijn wij op zoek naar kinderen (5-11 jaar) die voor een middag de Wanderwatch willen ervaren. Tijdens en na het gebruik worden er vragen gesteld over het gebruik van de Wanderwatch.

Bent u geïnteresseerd om ons te helpen en herkent u zichzelf of uw kind in bovenstaande informatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Danielle Verhulst: 0613153817 | danielle@innobeweeglab.nl.