Skip links

Gave ontwikkelingen in het project Stad in Actie!

Het laatste intervisiemoment binnen het project Stad in Actie heeft inmiddels plaatsgevonden. Samen met de Provincie Noord-Brabant, gemeente ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Breda, Fontys Sporthogeschool, GameSolutionsLab, Kragten en Smartgoals hebben we een terugblik geworpen op de afgelopen periode.

Tijdens de terugblik werden de behaalde resultaten en de waardeproposities van cases besproken en gereflecteerd. Denk hierbij aan cases als een applicatie die de vloer bij het spel ‘The floor is lava’ middels Augmented Reality ook daadwerkelijk van lava maakt. Maar ook Skillcourts waarmee je via de Smartgoals technologie op iedere willekeurige locatie kan bootcampen of de Skills Garden applicatie waarmee je in elke omgeving met bestaande objecten Athletic Skills oefeningen uit kan voeren.

Samen met gemeenten en bedrijven pionieren we in het project Stad in Actie. De rol van InnoSportLab Sport & Beweeg binnen deze samenwerking is het begeleiden van de innovatietrajecten welke bewegen in de openbare ruimte stimuleren!

Ter afsluiting van de diverse cases zijn we in iedere gemeente opnames gaan maken van de unieke innovatiecases. De montage is momenteel in volle gang! Ook zo benieuwd? Bekijk hieronder vast een sneak peak van de opnamedagen.