Skip links

Terugblik door ‘nieuwe’ collega Fleur!

“De eerste 2 maanden als onderzoeker bij InnoBeweegLab zijn voorbijgevlogen! Vanaf dag een werd ik al meteen ondergedompeld in het werkveld van beweging tijdens het nationale beweegfestival door het Evenementenbureau VWS. In korte tijd heb ik veel geleerd over een beweegvriendelijke omgeving en innovaties om beweging te stimuleren.

Nu 2 maanden verder ben ik druk bezig met projecten. Zo ben ik onder andere betrokken bij gemeentelijke projecten zoals het onderzoeken van de behoeften van de bewoners en lokale organisaties voor een nieuw in te richten sportpark in Amsterdam Nieuw-West. Ook onderzoek ik de mogelijkheden van een verplaatsbare sportcontainer in onze eigen gemeente Eindhoven, met als doel de buurt te stimuleren om meer in beweging te komen.

Met mijn achtergrond in human-technology interaction ben ik ook enthousiast betrokken bij innovatieve projecten, zoals Fitcoins en Magic Trailz. Hier kan ik mijn passie voor de verbinding tussen mens en technologie volledig kwijt.

En aan diversiteit geen gebrek! Zo heb ik de ene dag gesprekken met gemeentes en sta ik de andere dag met kinderen in de modder te ploeteren voor Magic Trailz. Het doet me goed om een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren, of het nu gaat om het herinrichten van de openbare ruimte of om het implementeren van nieuwe innovaties. En gelukkig heb ik ook een waanzinnig leuk team om dit samen mee te doen.”