Skip links

Even voorstellen: 6 nieuwe studenten zijn gestart!

Het nieuwe schooljaar is alweer enige tijd begonnen en daarmee ook een nieuwe stageperiode. Het komende half jaar/ jaar hebben we er letterlijk en figuurlijk een hoop mankracht bij. Maar liefst 6 stagiaires zijn inmiddels bij ons gestart! We stellen ze graag aan je voor.

We trappen daarmee af met de benjamin van de groep, namelijk de 19-jarige Timo Baijens uit Son & Breugel. Timo is een derdejaarsstudent Communication & Multimedia Design van de Avans Hogeschool. Hij gaat zich tijdens zijn stage met name bezig houden binnen het project Magic Trailz en zal hiervoor de social media kanalen beheren en aan de slag gaan met verschillende design opdrachten. “Ik wil het komende half jaar mijn skills stretchen en verbreden door zo veel mogelijk verschillende opdrachten te doen voor InnoBeweegLab, wat zowel design als communicatie aanraakt, zodat ik aan het eind van de stage op zowel communicatief- als designgebied thuis ben op werkniveau.”

De tweede student is de Fontys ICT student Daan Snoeijen. Daan is 21 jaar, komt uit Oss, en gaat voor zijn afstuderen het komende half jaar bij ons aan de slag. Hij gaat hiervoor een eerste versie van een platform ontwikkelen waarmee we op een leuke en aantrekkelijke manier (d.m.v. gamificatie) respons bij wijkbewoners kunnen ophalen en dit vervolgens ook overzichtelijk kunnen weergeven. “Tijdens mijn stage hoop ik meer te leren over intrinsieke en extrinsieke motivatie en hoe deze gebruikt kunnen worden om meer betrokkenheid bij gebruikers te creëren.”

De volgende student is Wouter Bosch, een 23-jarige Sportkunde student aan de HAN in Nijmegen. Wouter loopt gedurende een heel schooljaar 3 dagen per week bij ons stage en zal daarbinnen voor zijn afstuderen in eerste instantie aan de slag gaan binnen het project Fitcoins. Daarnaast ondersteunt hij het team bij het verwerken van onderzoeksgegevens en bij het begeleiden van de tweedejaars Sportkunde studenten, die stellen we hieronder graag ook aan je voor!

Tot slot dus de 3 meest recente aanwinsten: allen tweedejaars Sportkunde studenten aan de Fontys Sporthogeschool. De 21-jarige Jori van den Broek uit Helmond, de 23-jarige Alperen Kocak uit Tilburg en de 20-jarige Jasper Gijzen uit Eindhoven versterken ons team gedurende een jaar. Jori, Alperen en Jasper lopen dit schooljaar 2 dagen per week stage bij InnoBeweegLab en zullen hier vooral meewerken binnen verschillende projecten en onderzoeken en daarmee een kijkje in ons werkveld krijgen.

Kortom, 6 mannen die ons op verschillende gebieden gaan ondersteunen. We zijn erg blij met deze versterkingen en wensen hen heel veel succes en plezier voor de komende periode!

Bovenste rij v.l.n.r.: Timo, Wouter, Daan
Onderste rij v.l.n.r.: Jori, Alperen, Jasper