Skip links

MIT: Kennisvouchers

Ben jij een mkb’er en heb je een kennisvraag over de vernieuwing van je producten, productieprocessen of diensten die een bijdrage leveren aan een actievere leefstijl? Dan kan je bij InnoBeweegLab gebruik maken van een MIT-voucher. Met deze ‘waardebon’ kan je maximaal 70% van het budget vergoed krijgen.

Startdatum: dinsdag 12 april 2022
Einddatum: dinsdag 1 november 2022
Totaal budget: €2.000.000

2 Soorten vouchers

  • Kleine vouchers ter waarde van € 5.250; met een kleine voucher of een bundel van kleine vouchers kan je maximaal 70% van de rekening van de kennisinstelling betalen
  • Grote vouchers ter waarde van € 9.000; met een grote voucher kan je maximaal 40% van de rekening van de kennisinstelling betalen.

Als ondernemers eenzelfde of soortgelijke kennisvraag hebben, geldt het volgende. Maximaal 3 ondernemers kunnen maximaal 3 kennisvouchers met dezelfde vraag indienen bij één kennisinstelling. De kennisinstelling krijgt dan een groter bedrag (maximale waarde € 15.750) om de vraag te beantwoorden. Het antwoord wordt vervolgens gedeeld met aanvragende ondernemers.

Een voucher besteden bij InnoBeweegLab
Als onderzoeks- en innovatiecentrum bieden we beweegonderzoek en begeleiding bij productontwikkeling aan.

  • Beweegonderzoek: wij brengen voor gemeenten, woonbedrijven en scholen het beweeggedrag en de behoeften van de eindgebruikers (van een specifieke plek of ruimte) in kaart. Wij inspireren opdrachtgevers met vernieuwende ideeën en kansrijke oplossingen.  
  • Productontwikkeling: we helpen innovatieve bedrijven met het marktklaar maken van speel- en beweegproducten die bijdragen aan een gezonde actieve leefstijl. 

Interesse?
Meer informatie of jij gebruik kan maken om onderzoek uit te laten voeren met deze vouchers?
Neem contact met ons op!

Check hier de MIT-regeling.