Skip links

Zomervakantie in zicht!

De zomervakantie is weer in zicht en dat betekent dat de meeste stagiaires hun stages bij ons hebben afgerond. Een half jaar waarin we elkaar eindelijk weer meer op kantoor konden zien, waarin we onze naam hebben gewijzigd naar InnoBeweegLab en een half jaar waarin onze studenten mooie resultaten hebben opgeleverd. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!

We trappen af met Janneke Vloet. Gelukkig hoeven we van deze hardwerkende meewerkstagiaire nog geen afscheid te nemen, ze blijft namelijk nog een half jaar langer binnen onze organisatie meewerken! “Voor mijn meewerkstage bij InnoBeweegLab heb ik meegekeken en geholpen binnen projecten, maar heb ik ook aan mijn eigen projecten en opdrachten gewerkt. Zo ben ik bezig geweest met het schrijven van een rapport over ouderen en beweging in de openbare ruimte en heb ik een klein onderzoek gedaan bij MonkeyTown over hun bijdrage aan activiteit bij kinderen.” Het komende half jaar gaat Janneke verder met haar rapport over ouderen en beweging, ondersteunt ze onze projectmanagers bij behoeftenonderzoeken en hoopt zij nog veel meer te gaan leren!

Van wie we helaas wel afscheid moeten nemen is de afgestudeerde Kim Oppers. Kim ging tijdens haar stage aan de slag om een nieuw prototype voor de applicatie van Magic Trailz te ontwerpen. Na het ontwerpen van verschillende prototypes heeft zij deze voorgelegd aan de doelgroep (gezinnen met kinderen van 5 tot 7 jaar). Het eindresultaat? Een bruikbaar prototype dat aansluit op de wensen van de doelgroep. “Ik vond het erg leuk om veel te communiceren met de doelgroep van Magic Trailz. Ik kijk met een positieve blik terug naar de afgelopen stageperiode.”

De volgende stagiaire van wie we afscheid nemen is voor de oplettende lezer een nieuwe naam binnen onze organisatie. Leonie van Stenis, de studente Bewegingstechnologie is 25 april bij ons gestart met haar meewerkstage voor Magic Trailz en heeft deze in slechts 10 weken afgerond! “Ik heb onderzoek gedaan naar de motorische vaardigheden van kinderen en vanuit daar gewerkt aan een aantal ‘beweeg belevingen’. Deze belevingen moeten de motorische vaardigheden van kinderen prikkelen waardoor ze uitgedaagd worden te gaan bewegen.” Dankzij haar visualisatie skills heeft Leonie naast Magic Trailz ook haar bijdrage binnen het project Amigo (de Voetbalschieter) kunnen leveren, dit zorgde voor een leuke diversiteit tijdens haar stageperiode.

Tot slot Gerrit Zanderink. Gerrit heeft tijdens zijn meewerkstage onder andere onderzocht hoe de communicatie tussen gemeenten en ondernemers verloopt als het gaat om innovatieve, beweeg stimulerende producten en heeft ons daarmee mooie inzichten gegeven. Naast dit onderzoek heeft hij veel verschillende werkzaamheden verricht zoals het maken van inspiratie sheets, het opstellen van lijsten met interessante leads en het ondersteunen van de projectmanagers binnen de projecten waar nodig! “Ik heb tijdens mijn stage veel verantwoordelijkheid en flexibiliteit gekregen waardoor ik mijn bedrijfskundige skills heb kunnen ontwikkelen!”

We willen iedereen heel erg bedanken voor alle inzet en gefeliciteerd met alle mooie resultaten! We wensen jullie veel succes met jullie verdere studie, het vervolg van je stage en/of loopbaan! Geniet van jullie welverdiende vakantie!