Skip links

Weekend van de Wetenschap 2019

Dit evenement heeft intussen plaatsgevonden, aanmelden is niet meer mogelijk.

In het weekend van 5 & 6 oktober 2019 vind het weekend van de wetenschap weer plaats. InnoSportLab Sport & Beweeg doet dit jaar samen met het Urban Sports Performance Centre mee, we nemen je mee in de wereld van urban sports & vitality!

Ontdek op zondag 6 oktober in anderhalf uur tijd hoe we innoveren om beweging in de openbare ruimte te stimuleren en de prestaties van urban sporters verbeteren. Tijdens deze dag vertellen we je hoe we te werk gaan en geven we demonstraties van de nieuwste innovaties & ontwikkelingen op het gebied van urban sports & vitality. Zo presenteren we je bijvoorbeeld de CityLegends app maar ook een slim skateboard dat onder andere de hoogte van en krachten op het skateboard in kaart brengt en een sensorsysteem waarmee je een BMX-er kunt volgen tijdens zijn run. Wie sprong er hoger? Wie ging er sneller? Kom langs en ontdek hoe dit in zijn werk gaat.

Het programma is vanuit beide partijen samengesteld. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen ontvangen organiseren we 2 rondes, met dezelfde inhoud, waarvoor je je kan aanmelden. Let op: er is per ronde een beperkt aantal van 30 plekken beschikbaar dus ben er snel bij!

Tijden:
Ronde 1: 13.00 – 14.30 uur
Ronde 2: 15.00 – 16.30 uur

Locatie:
Area51 Skatepark
Ketelhuisplein
5617AE Eindhoven

Area51 heeft geen officieel adres (dit is een postadres). Het skatepark is gelegen aan het Ketelhuisplein, naast de Pastryclub.

 

Chat openen
Hallo! 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!