Skip links

Walk & Talk: Opschaling met InnoBeweegLab

dinsdag 15 november 2022 van 13:00 uur tot 13:45 uur

In deze walk & talk raak je geïnspireerd door de wegen die je in kan slaan om je living lab of organisatie uit te breiden. Met onze directeur-bestuurder, Harmen Bijsterbosch, bewandel je de weg die onze organisatie heeft afgelegd om te komen waar het nu staat.

Ruim zes jaar geleden raakte Harmen betrokken als ‘labregisseur’ bij InnoBeweegLab en startte hij de zoektocht naar een duurzaam businessmodel voor deze organisatie. En met succes, want met ruim 90 partners en 30 projecten uitgevoerd in 2022 loopt InnoBeweegLab intussen als een trein. Er is inmiddels zowel structurele als projectfinanciering en projecten overstijgen zowel stads- als landsgrenzen. Maar dit ging niet vanzelf; ook de hobbels, valkuilen en geleerde lessen zal Harmen je niet onthouden.

Een brug te ver voor jouw ‘living lab’? Helemaal niet! Iedereen is klein begonnen en, ook als je ambitie dichter bij huis ligt, belooft deze walk & talk je inspiratie op te leveren voor de opschaling van jouw lab.

Wil je deelnemen aan deze Walk & Talk of heb je een vraag die zeker aan bod moet komen? Stuur ‘m dan in via de button hieronder.

m.pepers@ptvt.nl
Chat openen
Hallo! 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!