Skip links

Walk & Talk: Opschaling met InnoBeweegLab

Direct naar de podcast!

“Een nieuwe walk & talk over opschalen met Harmen Bijsterbosch van InnoBeweegLab van 15 november 2022 is beschikbaar als een lopende podcast! Want als je wandelt luister je anders en doe je nieuwe ideeën op. In deze walk & talk raak je geïnspireerd door de wegen die je in kan slaan om je living lab of organisatie uit te breiden. Met Harmen Bijsterbosch, directeur-bestuurder van InnoBeweegLab, bewandelen we de weg die zijn organisatie heeft afgelegd om te komen waar het nu staat.

Ruim zes jaar geleden raakte Harmen betrokken als ‘labregisseur’ bij InnoBeweegLab en startte hij de zoektocht naar een duurzaam businessmodel voor deze organisatie. En met succes, want met ruim 90 partners en 30 projecten uitgevoerd in 2022 loopt InnoBeweegLab intussen als een trein. Er is inmiddels zowel structurele als projectfinanciering en projecten overstijgen zowel stads- als landsgrenzen. Maar dit ging niet vanzelf; ook de hobbels, valkuilen en geleerde lessen zal Harmen jullie niet onthouden.

Een brug te ver voor jouw ‘living lab’? Helemaal niet! Iedereen is klein begonnen en, ook als je ambitie dichter bij huis ligt, belooft deze walk & talk je inspiratie op te leveren voor de opschaling van jouw lab.”

Luister hier: Walk & talk opgenomen op 15 november 2022

Shownotes:
Sprekers: Harmen Bijsterbosch
Inleiding en afsluiting: Marije de Jonge