Skip links

Vital2Move op de Vitality Pitch Stop

Maandag 24 september vond de eerste editie van de Vitality Pitch Stop plaats, een evenement georganiseerd vanuit het project Vitality Living Lab. Het cluster Sports & Technology gaat door middel van het project Vitality Living Lab de komende vier jaar oplossingen bedenken rondom Vitality, een aansluiting op de uitdagingen Vitaliteit en Performance die de komende jaren centraal staan. Het cluster Sports & Technology is een open netwerk van bedrijven, kennisinstellingen, overheid en sportfieldlabs en bouwt samen aan een vitale sportieve samenleving en genereert economische en maatschappelijke impact.

Gedurende de Vitality Pitch Stop kregen tien ondernemers de kans om hun innovatie te presenteren aan initiatiefnemers en experts van het project Vitality Living Lab. Het doel vanuit Vitality Living Lab was om een beeld te krijgen van de nieuwe technologieën en om de innovatiecases die in aanmerking komen ondersteuning te bieden bij het versnellen van de innovaties.

Onze projectmanager Lars van Raaij was namens InnoSportLab Sport & Beweeg één van de tien ondernemers. Hij legde gedurende de Vitality Pitch Stop de case Vital2Move voor. Met de case Vital2Move helpt InnoSportLab Sport & Beweeg mensen met een hulpvraag om op een verantwoorde en veilige manier te sporten en bewegen.

Omdat de case Vital2Move zich nog in de conceptfase bevindt werden er veel tips en kritische feedback gegeven vanuit de experts. Naast dat iedere case een persoonlijke rapportage toegestuurd krijgt met feedback werd er ook besloten dat Vital2Move in aanmerking komt voor een extra stuk concept coaching.

Benieuwd hoe de Vitality Pitch Stop verder is verlopen? Lees hier het artikel van Sports & Technology.