Skip links

ELIS Innovation Summit: samen innoveren voor een vitale samenleving!

Voor de 18e keer komen op 20 april 2022 het bedrijfsleven, overheden, kennisinstellingen en de sport op de High Tech Campus bij elkaar. Voorheen onder de naam Sport Innovatie Congres, dit jaar onder de naam ELIS Innovation Summit.

Gevarieerd programma: focus op impact!
Alleen samen met een creatieve aanpak kunnen we een inactieve leefstijl tegengaan en fysieke en mentale vitaliteit stimuleren. Kennisdeling, inspiratie opdoen en het ontmoeten van een relevant netwerk staat daarom centraal tijdens de ELIS Innovation Summit. De focus ligt op de gebieden waar de impact het grootste is: op het werk, in de openbare ruimte en in de sport. Deze thema’s staan centraal tijdens keynotes, parallelsessies en op het innovatie plein.

Binnen ons thema (Public Space) maak je o.a. kennis met de duurzame, multifunctionele en uitdagende speelvelden van Recreational Systems International, ontdek hoe het  datagedreven dashboard van Argaleo kan ondersteunen bij de besluitvorming over de vitale stad.  Ook onze directeur-bestuurder Harmen Bijsterbosch neemt je tijdens een inspirerende sessie mee in het proces van onderzoek, innovatie en beweegstimulering in het thema public space.

Grootste netwerk van Nederland: sluit je aan!
Voortbouwend op de kracht van de Brainport regio wordt er al langere tijd samengewerkt om met innovatieve oplossingen tot een fitte en vitale samenleving te komen: SSNB, TNO, TU/e, Fontys, Imec, PSV, Cluster Sports & Technology en InnoSportLab de Tongelreep, InnoSportLab Sport & Beweeg en InnoSportLab ’s-Hertogenbosch. Nu de relevantie en urgentie van een actieve gezonde leefstijl hoog zijn, is deze samenwerking bekrachtigd in de ELIS Innovation Hub. Om samenwerkingen op te starten en innovatie rondom vitaliteit te versnellen organiseren we gezamenlijk de gelijknamige summit.

Ga voor meer informatie over de ELIS Innovation Summit of voor het bemachtigen van een ticket op: https://elisinnovationhub.com/summit/