Skip links

De Marathon Eindhoven nog innovatiever dankzij jouw idee!

Voor het tweede jaar op rij wordt de Design Marathon georganiseerd. Dit jaar is InnoSportLab Sport & Beweeg weer één van de mede organisatoren van de Design Marathon Eindhoven! Tijdens een eendaagse Hackathon gaan zo’n 50 studenten in een inspirerende omgeving samen nadenken over hoe we op een innovatieve manier de beleving en interactie van de Marathon Eindhoven kunnen verbeteren bij zowel de toeschouwers als de deelnemers. Hierbij wordt technologie en design ingezet om het evenement aantrekkelijker te maken en om meer mensen en toeschouwers te betrekken bij de Marathon Eindhoven.

Na een brainstormsessie, waarbij een aantal mentoren uit diverse domeinen beschikbaar zijn voor advies, wordt er een winnaar gekozen. Deze keuze wordt gemaakt door een deskundige jury, bestaande uit experts actief in verschillende vakgebieden. Naast een mooie prijs krijgen de teams de gelegenheid om hun idee tijdens de Marathon Eindhoven te valideren. Het meest innovatie idee hoopt de organisatie tijdens de Marathon Eindhoven 2019 daadwerkelijk te realiseren.

Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Dus heb je interesse? Meld je dan snel aan via de website en vind daar meer informatie.