Skip links

Geannuleerd: ‘Innoveren in de Openbare Ruimte – het aanschafproces nader bekeken’

GEANNULEERD: 
Gezien het nadrukkelijke verzoek tot ‘social distancing’ in verband met het coronavirus, hebben wij besloten de werksessie over het ‘Aanschafproces van speeltoestellen in de openbare ruimte’ volgende week maandag 23 maart tot nader orde uit te stellen. Zodra duidelijk is dat bijeenkomsten zoals deze weer mogelijk zijn, zullen wij een nieuwe bijeenkomst inplannen.
Ondertussen bekijken wij de mogelijkheden om via een digitale route (alvast een deel van) de gewenste informatie boven tafel te krijgen. Mogelijk komen wij hier op korte termijn bij u op terug, en mogen we ook dan van uw kennis en ervaring gebruik maken.
Wij vertrouwen op uw begrip.


Uitnodiging werksessie voor gemeenten
Steeds meer gemeenten gebruiken de openbare ruimte voor het stimuleren van spel, sport en bewegen en er komen steeds meer innovatieve producten op de markt! Maar hoe komen deze bedrijven en gemeenten met elkaar in contact?

Om inzicht te krijgen in het aanschafproces van innovatieve speel- en beweegproducten organiseren Kenniscentrum Sport & Bewegen, Jantje Beton, Sportinnovator, Vereniging Sport en Gemeenten en InnoSportLab Sport & Beweeg een werksessie op 23 maart 2020 van 13:30-15:30 uur in de LocHal te Tilburg. Tijdens deze sessie gaan we met real-life cases aan de slag, met als doel het opstellen van een checklist/tijdslijn die vervolgens breed gebruikt kan worden door zowel aanbieders als gemeenten, alsmede hun adviseurs.

De werksessie is kosteloos en bij vragen kunt u mailen naar maxime@innobeweeglab.nl of bel 040- 2025697 (InnoSportLab Sport & Beweeg).