Skip links

Voucherregeling SpeelGoed geopend!

De regeling is inmiddels gesloten.

Vanaf 1 april is de Voucherregeling SpeelGoed geopend! Met deze regeling willen we stimuleren dat Eindhovenaren meer en beter bewegen. Door aan te moedigen dat meer gebruik wordt gemaakt van innovatieve sport- en spelmaterialen. Wil jij zulke materialen aanschaffen om de activiteiten die jouw organisatie organiseert nog aantrekkelijker te maken? Claim dan nu jouw voucher (van maximaal € 5.000). Er is totaal een subsidiebedrag van € 362.500 beschikbaar.

Wij voeren deze regeling uit in opdracht van de gemeente Eindhoven.

Welke organisaties kunnen een voucher aanvragen?
Alle organisaties die in Eindhoven beweegactiviteiten organiseren voor kinderen, jongeren en/of volwassenen met een achterblijvende sport- en beweegdeelname (minimaal 26 weken per jaar). Denk aan basis- en middelbare scholen, kinderopvang en buitenschoolse opvang, sportverenigingen en andere sportaanbieders, welzijnsinstellingen en zorginstellingen.

Voor welke materialen kan een voucher worden aangevraagd?
De regeling is bedoeld voor de aanschaf van innovatieve sport- en spelmaterialen, waarmee je een nieuwe dimensie toevoegt aan een sport- en spelactiviteit. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van technologie. Laat jij je graag inspireren? Op deze pagina vind je een aantal concrete voorbeelden.

Doe de quickscan
Via de quickscan kun je ontdekken voor welk voucherbedrag jouw organisatie (maximaal) in aanmerking komt! Ben je enthousiast en voldoe je aan de voorwaarden? Dien dan snel een aanvraag in. We beoordelen op basis van indiening: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Wij zien uit naar jullie aanvragen! En zijn heel benieuwd hoe jullie de innovatieve sport- en spelmaterialen gaan inzetten.