Skip links

Inschrijven Vital2Move

Uit een onderzoek van Fontys Hogeschool SPECO blijkt dat beweegprofessionals vaak moeite ervaren om de juiste doelgroep te bereiken voor hun diensten. Als tweede blijkt dat mensen vaak de wens hebben om inzicht in eigen situatie te verkrijgen, zodat ze op basis daarvan de juiste specialist(en) kunnen kiezen aansluitend op hun behoeftes. Zo ontstond het idee van Vital2Move; een online gesprekspartner die mensen op een leuke manier vragen stelt over hun beweegbehoeften, doelstellingen en situatie.

In samenwerking met Avans Gezondheidszorgtechnologie en InnoSportLab Sport & Beweeg is deze gespreksmethode ontwikkeld die mensen inzicht geeft in hun eigen beweegsituatie, psychische- en persoonlijke factoren. Op basis hiervan wordt er een passend en beschikbaar aanbod geadviseerd aan deze persoon. Met deze methode willen we het aanbod dichter en beter bij de persoon brengen en andersom.

Met goedkeuring van de innovatiemakelaars regeling van Slimmer Leven zijn we 1 oktober 2020, in samenwerking met Dutch Coding Company, gestart met het ontwikkelen van het online platform. Over 2 maanden staat er een functioneel product klaar die getest wordt met verschillende beweegspecialisten en eindgebruikers uit de regio Eindhoven.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze pilot of wilt u graag op de hoogte blijven? Pre-registreer u via onderstaand e-mailadres!
lars@innobeweeglab.nl

Chat openen
Hallo! 👋 Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons gerust een berichtje via WhatsApp!