Skip links

Basisschool de Kameleon begint met het sparen van Fitcoins

Vanaf vandaag (9 november 2020) starten 65 kinderen van Basisschool de Kameleon met het verzamelen van Fitcoins via de app ‘It’s my Life’. De afgelopen weken hebben de kinderen een stappenteller gedragen, deze periode diende als nulmeting. De komende 6 weken kunnen ze Fitcoins verzamelen door stappen te zetten en mee te doen aan activiteiten. Deze Fitcoins kunnen ze inleveren voor allerlei prijsjes. Naast dat ze voor individuele prijzen kunnen sparen, is er ook een klassenchallenge. Wie wordt de actiefste klas en zet de meeste stappen?

Prijzen beschikbaar gesteld door : Mediamarkt Eindhoven Centrum, Ontdekfabriek Eindhoven, Gompie Zeeland, Eindhoven Sport, Giel Bootcamp en Sports, Dynamo Jeugdwerk, DeijneIntersport Biggelaar Eindhoven, JumpXL Eindhoven, wij, Op Noord, Doux Bleu  ConceptstorePerry Sport Eindhoven & piazza. 

Project in samenwerking met: Dynamo Jeugdwerk, Eindhoven Sport, Basisschool de Kameleon, Eindhoven Vitaal en It’s my Life binnen het project GestelGezond.

Dit project is onderdeel van het Vitality Living Lab project. Binnen het Vitality Living Lab project werken we in de Brainport regio samen met 14 partners uit het bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en sport. Met het doel om ons regionale innovatie ecosysteem rond sport en vitaliteit te versterken en een gezonde actieve leefstijl in de samenleving te bevorderen.