Skip links

2020, een bijzonder jaar

Niemand had van tevoren kunnen bedenken dat 2020 zo’n uitzonderlijk jaar werd. Ook wij werden getroffen door de coronacrisis. Van alle medewerkers en stagiaires op de werkvloer, gingen we naar strakke schema’s wie welke dagen op kantoor mocht zijn, om vervolgens toch het kantoor op slot te doen en volledig thuis te werken. Online meetings, belafspraken en veel mailverkeer volgden. Toch hebben wij in 2020 niet stil gezeten!

Wij zijn met veel verschillende, toffe projecten bezig geweest. Van onderzoek verrichten naar de wensen en behoeften van inwoners in de gemeente Stein en op Sportpark Noord in ’s-Hertogenbosch, tot aan het testen van innovatieve producten zoals het Pop-Up Play toestel, de stappentellers van Fitcoins@School en de gamification bij SWIMM. De Voetbalschieter, de WijkBeweegKaart en de Moby Playground zijn van start gegaan en het eerste prototype van Vital2Move is een feit!

In 2021 gaan wij vol goede moed verder met waar we gebleven zijn. Ook komen er nieuwe projecten aan die te volgen zijn op onze website. Gemotiveerd gaan we, in samenwerking met Bravoere, voor Woonbedrijf van start in de wijk Bennekel én gaan we aan de slag met een onderzoek naar het meten van binnensporttoestellen voor Nijha.

Woonbedrijf heeft de ambitie om de leefbaarheid in de Bennekel te verbeteren middels het extra uitbreiden, faciliteren en versterken van bewegen, ontmoeten en groen. Samen met Bravoere gaan wij samen met bewoners en organisaties in de Bennekel deze ambities, vanuit onze onafhankelijke rol, naar één of meerdere oplossingen vertalen.

Nijha biedt speel- en beweegoplossingen voor jong en oud. De ambitie van Nijha is om op een nieuwe manier het gebruik van binnensportmateriaal te meten om de kwaliteit van speeltoestellen beter te waarborgen. Wij gaan binnen dit project onderzoeken welke technologieën er mogelijk zijn. Twee uitdagende maar leuke projecten!

Wij gaan weer vol energie en enthousiasme aan de slag en kijken uit naar de nieuwe kansen die zicht voortdoen in 2021 én natuurlijk naar onze nieuw locatie in *Area51!

*Veemstraat 401 (ingang aan de achterzijde Area51) 5617 AG Eindhoven