Skip links

Actueel

Projecten Evenementen Stages Vacatures Overig
Studentenwisselingen & updates

Studentenwisselingen & updates

in

De stagiaires die zijn gestart in september zijn al weer enige tijd onderweg in hun stageperiode. Twee studenten ronden deze week hun stage af. Er zijn ook 4
studenten die voor een periode van 1 jaar stage lopen bij InnoBeweegLab. We blikken samen met de studenten terug op de afgelopen periode, nemen de projecten en resultaten kort met je door én stellen onze nieuwste aanwinst voor!

15 jaar InnoBeweegLab

15 jaar InnoBeweegLab

in

Het is 15 jaar geleden dat de basis gelegd werd voor wat nu intussen InnoBeweegLab heet. In 2008 startte namelijk het fieldlab Breedtesport. Het fieldlab werd in 2010 officieel InnoSportLab Sport & Beweeg waarna het in 2022 de huidige naam InnoBeweegLab kreeg. Samen met een aantal betrokken personen blikken we terug op deze periode. Wat herinneren zij zich nog van hun betrokkenheid, hoe hebben zij een bepaalde periode ervaren en wat zijn voor hen de hoogtepunten geweest?

Terugblik Active Esports Arena

Terugblik Active Esports Arena

in

Nadat PWXR al sinds 2016 aan het sleutelen was aan een technologie waarbij je het lichaam als gamecontroller gebruikt in de Active Esports Arena, wilde zij in 2022 samen met het BrabantSport Fonds scholieren met een bewegingsachterstand stimuleren om te gaan sporten. Een project waarvoor InnoBeweegLab werd ingeschakeld. Samen met de eigenaar van PWXR blikken we terug op het innovatieve project. 

Neem contact met ons op.

Veemstraat 401, 5617 AG Eindhoven

+31 6 57 00 90 33

info@innobeweeglab.nl