History Of The Stock Market Essay My Soul Is Rested Essay Titling An Argumentative Essay On Love Expository Essay On The Prompt Never Give Up

Actueel - InnoBeweegLab

Onderzoek bij MonkeyTown – activiteit bij kinderen

Draagt MonkeyTown bij aan de activiteit bij kinderen? Zeker wel! Dat is gebleken uit het onderzoek wat is uitgevoerd in samenwerking met BSO Wildwoozt, MonkeyTown en InnoBeweegLab. Lees hier meer!

> Lees artikel

MIT: Kennisvouchers

Ben jij een mkb'er en heb je een kennisvraag over bijvoorbeeld de vernieuwing van je producten die een bijdrage levert aan een actievere leefstijl? Vraag een MIT kennisvoucher aan en krijg tot maximaal 70% van het budget vergoed op ons onderzoek!

> Lees artikel

InnoBeweegLab zoekt een (digital) marketing student!

Ben jij een derdejaars student? Heb jij affiniteit met (digital) marketing, vitaliteit en weet jij doelgroepen goed te onderscheiden en aan te spreken? Dan is InnoBeweegLab op zoek naar jou! Lees hier de stagevacature.

> Lees artikel

InnoBeweegLab zoekt een creatieve student(e) voor het communicatie team!

Ben jij die creatieve student die wij zoeken? Kom ons team versterken met jouw vormgevings en/of schrijf skills! Bekijk hier de vacature en solliciteer!

> Lees artikel

InnoBeweegLab zoekt een student die helpt bij verschillende gave projecten voor het creëren van innovatief passend beweegaanbod!

Ben jij een HBO student in de bewegingsrichting (bijv. Sportkunde) en heb jij affiniteit met innovatie en bewegen in de openbare ruimte? Solliciteer dan snel!

> Lees artikel

Voucherregeling SpeelGoed geopend!

Met deze regeling willen we stimuleren dat Eindhovenaren meer en beter bewegen. Door aan te moedigen dat meer gebruik wordt gemaakt van innovatieve sport- en spelmaterialen. Wil jij zulke materialen aanschaffen om de activiteiten die jouw organisatie organiseert nog aantrekkelijker te maken?

> Lees artikel

ELIS Innovation Summit: samen innoveren voor een vitale samenleving!

Voor de 18e keer komen op 20 april 2022 het bedrijfsleven, overheden, kennisinstellingen en de sport op de High Tech Campus bij elkaar. Lees hier meer over de Elis Innovation Summit!

> Lees artikel

Artikel: Wat bepaalt het succes van een speelplek?

Dat is de vraag waar we met Branchevereniging Spelen & Bewegen mee aan de slag zijn gegaan! Uit literatuur- en praktijkonderzoek blijkt dat dé ultieme succesfactor niet bestaat, maar een succesvolle aanpak daarentegen wel! Benieuwd naar die aanpak en de keuzes en factoren die kunnen bijdragen aan het succes? Lees het artikel hier.

> Lees artikel

InnoSportLab Sport & Beweeg tekent Provinciaal Sportakkoord Utrecht!

Nieuw sportakkoord route naar meer sport- en beweegmogelijkheden in provincie Utrecht, daar dragen wij graag aan bij!

> Lees artikel
1 2 3 13